Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Vastarannan kiiski
Isbn: 978-87-2855-809-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2023

E-book

Vastarannan kiiski

Palkitussa jännärissä sukelletaan ulkopolitiikan ja vallan syövereihin

Konsuli Sakari Kiiski pakotetaan yllättäen irtisanoutumaan virastaan Pietarin pääkonsulaatissa. Ulkoministeriössä Kiiski on leimattu juopoksi salakuljettajaksi, mutta hän tietää, että jupakassa on oikeasti kyse kierosta valtapelistä. Joku on savustanut Kiiskin ulos tarkoituksella.

Vaikka Kiiski pelkää pahinta, työttömyys onkin onni onnettumuudessa – nyt miehellä on aikaa selvittää päänsä ja keskittyä uuteen parisuhteeseensa karismaattisen ja hellän Mirjamin kanssa. Menneisyyden varjo on kuitenkin pitkä, ja pian entinen kollega kutsuu Kiiskin salaiseen tapaamiseen. Kiiski päättää olla menemättä, ja seuraavana aamuna lähistöltä löytyy miehen ruumis. Ministeriön sisäinen valtapeli on saanut uusia kierroksia, ja Kiiski tajuaa olevansa suuressa vaarassa.

Ulkopolitiikan maailmaan sukeltava jännitysromaani Vastarannan kiiski voitti ilmestyessään Kouvolan Dekkaripäivien kymmenvuotisjuhlakilpailun.


Risto Juhani (1934-2013) oli suomalainen taiteilija, teatteriohjaaja sekä erityisesti rikoskirjallisuuteen erikoistunut kirjailija. Juhanin tunnetuimpiin teoksiin kuuluu kuusiosainen rikoskomisario Pesosen tutkimuksia seuraava dekkarisarja.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone