Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Han älskade dem alla
Isbn: 978-91-8063-482-3
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Maria Lyckow
Length: 11 timmar 57 minuter

Ljudbok

Han älskade dem alla

Tredje boken i den populära deckarserien om Jannica Brandt

»Det är obehagligt och spännande från första sidan. Han älskade dem alla är den tredje boken i serien - och wow, det här är i en helt ny klass!« Vargnatts bokhylla

»Hur skriver man en bra thriller? Efter att ha läst denna så vet jag. Man får nog leta länge innan man hittar en mer spännande bok.« Betyg: 5 av 5 - Mikaelas bokhylla 

»Ett välkommet, spännande bidrag till kriminalromangenren.« Betyg: 4 av 5 - Veit G:Son Berg, BTJ

Göran är en medelålders låssmed som drömmer om den stora kärleken. Hans eget familjeliv går på tomgång - tonårssonen spelar mest hockey och gnistan i äktenskapet har falnat. Tillgång till mjukvaran i larm- och övervakningsutrustning samt en extranyckel till de lås han installerar ger honom en genväg in i människors liv, men nyckeln till unga kvinnors hjärtan är svårare att komma åt.
När en person hittas mördad i en gångtunnel kallas Jannica Brandt, utredare på enheten för grova brott, till platsen. Det uppdagas snart att brottet har betydande likheter med tidigare ouppklarade mordfall och misstanken att man jagar en seriemördare växer sig allt starkare.
En intensiv katt- och råttalek - där polisen emellanåt kommer brännande nära gärningsmannen - tar sin början. Men det mördaren inte vet är att ödet riskerar att slå tillbaka, och att hans egen son svävar i livsfara.

ANDREAS EK är brandman och före detta kriminaltekniker. I den populära serien om utredaren Jannica Brandt utforskar han gärningsmannens psyke och mentalitet genom nervkittlande och trovärdiga mordgåtor. Han älskade dem alla är den tredje boken i serien. Samtidigt ger Modernista också ut de två tidigare delarna i en samlad pocketvolym med titeln Jannica Brandt 1 & 2.

»De två första delarna är spännande, men med den här boken har Andreas Ek överträffat sig själv.« Boknjutaren 

»Jag fullkomligt slukade den här boken.« Betyg: 5 av 5 - Bokbesatt

»Gillar du spänning är den här serien ett måste.« Betyg: 5 av 5 - Bokmalen81


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone