Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Äventyr i Paradiset. Bästa vänner
Isbn: 978-91-8979-505-1
Förlag: Lilla Piratförlaget
Kategori:
6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Lo Tamborini
Length: 12 minuter

Ljudbok

Äventyr i Paradiset. Bästa vänner

I den nya bokserien "Äventyr i Paradiset" får vi lära känna två nya barnbokshjältar - Slatten och Kakan, som är med om det ena spännande och roliga äventyret efter det andra.

"Äventyr i Paradiset" är en lättläst bokserie med roliga illustrationer, spänning, äventyr, vänskap, korta rader, stor stil och fantasifulla händelser.

Bakom bokserien står författaren Moni Nilsson, som med sin förmåga att kombinera humor och värme med allvar och eftertanke har blivit en av landets allra mest älskade författare. Inte minst böckerna om Tsatsiki har en plats i en mängd barns hjärtan.

Äventyr i Paradiset: Bästa vänner är illustrerad av Elin Lindell, känd för sina humoristiska illustrationer i bl.a. Kamratposten. Här bjuder hon på färgstarka och lustiga bilder. Tillsammans med den lättlästa texten är bokserien om Slatten och Kakan ett perfekt äventyr för nybörjarläsaren!

"De här berättelserna har allt som böcker för nybörjarläsare ska ha: en riktigt bra historia, bra språk, personer man lär känna på djupet och roliga bilder. Lyckliga alla nybörjarläsare som får dessa fina böcker i sin hand."
Annika Nasiell, Barnens Bokklubb

"De här börja läsa-böckerna tycker jag riktigt mycket om!"
Carolina läser

"Hon bygger, i all sin enkelhet, starka historier kring barns verklighet och känslor. ... Elin Lindells bilder är tecknade med tuschkonturer och målade med vattenfärg. Hennes människor är fulroliga och uttrycksfulla."
Ulla Wentzel/Hervor Svenonius, Värmlands Folkblad


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone