Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Kovalla kädellä
Isbn: 978-87-2856-568-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: April 2023

E-book

Kovalla kädellä

Vangitseva psykologinen jännitysromaani vallan väärinkäytöstä ja parisuhteiden synkimmistä salaisuuksista ei päästä lukijaa otteestaan.

Minna on akateeminen pätkätyöläinen, jota uhkaa niin työttömyys kuin muutto mummolaan asunnon puutteessa. Lopulta Minna keksii mainostaa tutkijantaitojaan somessa, ja pian edessä on erikoinen tehtävänanto. Jyväskylän paikallinen julkkis, kansainvälisesti arvostettu tieteilijä Suvi Ekberg on keskellä repivää huoltajuuskiistaa. Ekberg palkkaa Minnan seuraamaan ex-puolisoaan Espanjan Fuengirolaan ja tarkkailemaan tämän ja pariskunnan tyttären välejä. Työkeikka on loistava tilaisuus paeta niin lokakuun ankeutta kuin stalkkaavaa entistä miesystävää, ja Minna ottaa tehtävän mielellään vastaan. Espanjassa selvitystyö saa kuitenkin hämmentäviä piirteitä, ja huomaamattaan Minna päätyy vastakkain odottamattoman vihollisen kanssa. Kuka Ekbergin suhteessa käyttää valtaa – ja keneen? Hiljalleen Minna alkaa tuntea myös oman turvallisuutensa uhatuksi. Onko hänen henkensä vaarassa?

Tarkkanäköinen jännitysromaani tarkastelee vallankäytön monia muotoja.Liisa Näsi on kirjailija ja kustannustoimittaja, joka on työskennellyt myös lastensuojelussa ja perhetyössä. Näsin kirjoissa kurkistetaan perheiden julkisivun taakse ja käsitellään vaikeita aiheita lämmöllä.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone