Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Inte en chans!
Isbn: 978-91-8968-864-3
Förlag: Bokförlaget Nona
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Julia Dufvenius
Length: 7 timmar 23 minuter

Ljudbok

Inte en chans!

Max Hilton är min fiende från skolåren som blev miljardär. Och i morgon ska jag servera honom lunch. Klädd i kattdräkt. Han kommer att älska det. Han kommer att sitta där och le överlägset i sin egen skimrande skyskrapa, den rikaste och mest eftertraktade charmören i hela New York.



En katt påstås kunna överleva det mesta, men den här katten kommer förmodligen att dö av skam. Jag funderar till och med på att säga upp mig från mitt jobb som lunchleverantör, men då slänger min lägenhetskompis till mig Max Hiltons handbok: Tio gyllene regler för att ragga upp den snyggaste tjejen i rummet. Boken som gav Max raketskjuts rakt upp till stjärnorna. Och den är min nya bibel.



Jag tänker använda hans egna metoder mot honom. Linda honom runt mitt lillfinger, tvinga ner honom på knä och krossa hans stålhårda hjärta. Se det som en hämnd för alla singeltjejer som lurats av hopplösa losers som har använt sig av Max legendariska trick. Men ... Att falla för honom ingick inte i planen. Är det verkligen jag som bryter mot hans regler eller är det snarare hans regler som bryter ner mig?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone