Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Saknad
Isbn: 978-87-2829-903-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: May 2023
Narrator: Fredde Granberg
Length: 12 hours 5 minutes

Audiobook

Saknad

En dansk revisor försvinner under en vistelse i Berlin. Det visar sig att mannen förskingrat pengar på sin arbetsplats, och hans syster Louise förstår direkt att någonting fruktansvärt har hänt. Hon vill ha den bästa möjliga hjälp att hitta sin bror och kontaktar därför den tidigare kriminalkommissarien Ravn, som tar sig an fallet.

Väl på plats i Berlin inser Ravn att fallet inte är unikt – flera män har på kort tid försvunnit under mystiska omständigheter. Spåren leder tillbaka till Stasi och Ravn börjar gräva i det förflutna. Men någon vill till varje pris hålla det förflutna dolt, och Ravn hamnar i stor fara i jakten på sanningen ...

“Saknad” är den andra fristående delen i serien om den före detta kriminalkommissarien Thomas Ravnsholdt, som anlitas som privatdetektiv för att hitta försvunna personer.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fängslat läsare över hela världen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone