Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for I döden är vi lika
Isbn: 978-87-2848-227-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: May 2023
Narrator: Katarina Ewerlöf
Length: 9 hours 43 minutes

Audiobook

I döden är vi lika

Sonja Ljung befinner sig på en 24-timmars kryssning mellan Karlskrona och Gdynia tillsammans med Morten, Navid och resten av teamet från grova brott i Karlskrona. De har precis avrundat en trevlig middag när den goda stämningen avbryts abrupt av att Navid och Sonja upptäcker en brutal brottsscen i en av hytterna. En kvinna och ett barn har blivit mördade, och det dröjer inte länge förrän de förstår att det finns en mördare bland passagerarna.

Utredningen sätts i gång direkt. Fartyget vänder tillbaka mot Karlskrona där en intensiv och svår jakt på gärningsmannen tar fart. Sonja är till en början övertygad om vem som ligger bakom det fruktansvärda mordet, men förstår snart att det rör sig om något helt annat, något mycket större. När fler personer faller offer för mördaren upptäcker Sonja att det finns kopplingar långt bak i tiden, och sakta men säkert leds Sonja in i en värld med mörka krafter ...

"I döden är vi lika" är en deckare i högt tempo med oväntade vändningar. Boken är en fristående fortsättning i Emma Olofssons succéserie om polisen Sonja Ljung.EMMA OLOFSSON är född i Malmö men är numera bosatt i Blekinge, och har en bakgrund som lärare. Emma debuterade år 2020, och hennes kriminalromaner har på kort tid blivit mycket populära hos läsarna.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone