Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Hjärta av eld
Isbn: 978-91-2974-163-6
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Hjärta av eld

Jag tyckte först att det lät som ett djur, men det dröjde inte många sekunder förrän jag förstod att det inte bara var ett ljud, utan ord. Släpiga, förvrängda och svåra att uppfatta. Men när man väl hörde dem, var det inte särskilt svårt att förstå budskapet.

- Ut härifrån! Ut härifrån! Ut härifrån …

Mårten, Shirin, Bella och Hilding ska vara med i en skräckfilmstävling på höstlovet. De ska skriva manus, filma och spela alla rollerna själva. Dessutom har de hittat den perfekta inspelningsplatsen - en gammal kyrka som stått tom i flera år.

Enligt Mårtens kusin Filip spökar det i kyrkan. Filip är visserligen en mästare på att ljuga ihop saker, men kyrkan verkar faktiskt ha övergivits i all hast. Och när det börjar hända obehagliga saker under filminspelningen, vet Mårten snart inte vad han ska tro längre. Stämmer det som Filip säger i alla fall? Finns det en vandrande vålnad i kyrkan? Vålnaden av ett barn utan hjärta?

Femte och avslutande delen i den andlöst spännande Hjärtserien. Hjärta av eld är en fristående fortsättning på Hjärta av damm, Hjärta av sten, Hjärta av mörker och Hjärta av glas.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone