Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Bland kobbar och skär
Isbn: 978-91-8984-601-2
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: maj 2023
Uppläsare: Margaretha Skeffington
Length: 5 timmar 35 minuter

Ljudbok

Bland kobbar och skär

Sexton år har passerat sedan skolavslutningen när inbjudan dimper ned i brevlådorna hos Jennifer, Nina, Mimmi och Beatrice. Under hela grundskoletiden var de oskiljaktiga men vad hände sedan? De har inte umgåtts sedan dess, och inte beror det på att de blev ovänner, så vad hände egentligen? 

Jennifer är den enda som blir kvar på ön där de vuxit upp, i rask takt gifter hon sig, får tre barn och en anställning i öns lilla mataffär. Nina väljer att fly ön så snabbt hon bara kan och blir en framgångsrik advokat i Göteborg. Mimmi pluggar alla möjliga och omöjliga kurser på universitetet utan att komma fram till vad hon egentligen vill göra i livet. Beatrice skaffar en van och ger sig i väg ned till Sydeuropa och tar dagen lite som den kommer. 

Alla bestämmer sig, var och en på sitt håll och några med viss tvekan, att gå på återföreningen. När de väl ses igen är det som om tiden stått still. Igen av dem kan förstå hur de har kunnat komma ifrån varandra och inte umgåtts under så många år. De fyra vännerna bestämmer sig för att fortsätta träffas, precis som förr, men hur mycket förändras man egentligen på sexton år?

I denna feelgoodroman får vi följa de fyra vännerna och deras livs öden, mycket har förändrats, mycket är detsamma. Hur mycket betyder gamla relationer när livskriser inträffar? Hur blir reaktionen från öns befolkning när en ny verksamhet bestämmer sig för att etablera sig mitt i hamnen?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone