Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Älskade Olivia : var är du?
Isbn: 978-91-8982-440-9
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Älskade Olivia : var är du?

Familjen Darcys efterlängtade semester till Portugal slutar på ett katastrofalt sätt innan den ens börjat. Samma kväll som de kommer till semesteranläggningen i Praia da Sol försvinner Benjamin och Emmas treåriga dotter Olivia.

Trots intensiva polisinsatser lyckas man inte hitta ett endaste litet spår efter henne. Benjamin och Emma reser helt förkrossade tillbaka till England där de anställer två privatdetektiver som får uppdraget att hitta Olivia. Har någon rövat bort henne? Var finns hon? Lever hon?

Privatdetektiverna får upp ett spår som leder till ett ensligt beläget hus. Det ägs av en engelsk adelsman Clarence Devonshire som är god vän med kirurgöverläkaren Richard Corte-Real och hans mamma Alva som bor i närheten av semesteranläggningen där Olivia försvann. Tillsammans har de stort inflytande över det lokala samhället där makt och korruption spelar en viktig roll. Är det bara en tillfällighet att även polisen börjar misstänka att Richard har något med försvinnandet att göra? Och vem mördade barnet vars lik hittades i ödehuset?

Eva Cox är socionom, beteendevetare och politiker. Hon har arbetat som sjukhuskurator, socialsekreterare, journalist och politisk sekreterare. Eva är pensionär och bor utanför Norrköping tillsammans med sin man Peter som är läkare.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone