Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Chauffören
Isbn: 978-91-8000-786-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2023

E-book

Chauffören

John har börjat tro på en framtid för sig själv. Han kör taxi på San Franciscos gator. Han lever ett anonymt och solitärt liv. Att leva osynligt har blivit en bekväm vana. Han vill inte bli hittad. Men när en ung kvinna han kört till en fest försvinner, blir Milton orolig. Desto mer så när två lik hittas och polisen börjar se honom som en misstänkt i fallet. Milton är på flykt från den brittiska underrättelsetjänsten, och en man i hans utsatta position behöver sådan uppmärksamhet lika mycket som han behöver ett hål i pannan. När otrevliga hemligheter börjar läcka, och alltfler kroppar hittas, så är en sak säker. Milton är kanske helt rätt kille på helt fel ställe vid fel tidspunkt. Chauffören är en spänningsfylld, nagelbitande thriller med Mark Dawsons oemotståndliga hjälte, den före detta yrkesmördarens i kronans tjänst, John Milton.

"Chauffören" är tredje delen i Mark Dawsons bästsäljande serie om John Milton, en lönnmördare som utan större framgång gör vad han kan för att lägga sitt förflutna bakom sig. För att sona blodet på sina händer bestämmer han sig för att hjälpa behövande.

Mark Dawson föddes i engelska Lowestoft. Han arbetade som dj, glassförsäljare, på fabrik och som klubbpromotor innan han utbildade sig till advokat. I tio års tid jobbade han sedan med att först jaga internationella penningtvättare och sedan med att hjälpa celebriteter stämma tidningar för förtal. Idag lever Dawson i Wiltshire med sin fru och sina två barn.



Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone