Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for K niinku Klara (21): Käytätkö meikkiä?
Isbn: 978-87-2687-165-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: August 2023
Narrator: Elina Vehkaoja
Length: 40 minutes

Audiobook

K niinku Klara (21): Käytätkö meikkiä?

Klaran ja hänen ystäviensä mielestä meikkaaminen on hauskaa, vaikka he eivät oikeastaan saisikaan meikata. Se saa kuitenkin tuntemaan olon hieman aikuisemmaksi, mikä on jännittävää.

Maloulla ei ole yhtään meikkejä, joten hän tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Hän haluaa olla niin kovasti osa ryhmää, että hän päätyy tekemään jotakin, mitä hän myöhemmin katuu!Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästyään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan päätyi kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa. Line kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.

K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin).

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone