Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Realitymorden
Isbn: 978-91-7557-740-1
Publisher: Hoi Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2023

E-book

Realitymorden

På en bondgård utanför Kungsbacka pågår inspelningen av realityserien Bonde finner kärleken. Fyra unga kvinnor har flyttat in och tävlar om bondens kärlek. Tidigt en morgon hittas en av deltagarna livlös i en badtunna. Kriminalinspektör Alicia Lundberg på Göteborgspolisen kopplas in och snart står det klart att kvinnan har bragts om livet. Vem har velat göra henne så illa? Mycket filmmaterial finns att tillgå och en intensiv utredning påbörjas. Så sker ytterligare ett mord under inspelningen av ett annat realityprogram, denna gång utanför Halmstad.
Det knakar i fogarna i Alicias relation med ungdomskärleken Jacob när hans ex ständigt sätter käppar i hjulen. Samvaron med bonussonen väcker en barnlängtan men familjelivet känns alltmer avlägset. Alicia lägger all kraft på sitt arbete och när hon minst anar det står hon ännu en gång öga mot öga med en mördare.
Tredje boken i deckarserien om Alicia Lundberg. Första boken, Författarmorden, utkom 2021 och följdes upp av Slottsmorden 2023.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone