Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Kahvia ja guruja eli kolme vuotta Intiassa
Isbn: 978-87-2711-077-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography Travel & Holiday
Accessible since: October 2023
Narrator: Vilma Kinnunen
Length: 4 hours 49 minutes

Audiobook

Kahvia ja guruja eli kolme vuotta Intiassa

Unelmia, seikkailuja ja kaunistelematonta todellisuutta Intian auringon alla.

Satu Rommi lentää Etelä-Intiaan vuoden 2005 syksynä. Hän on toteuttamassa unelmansa astangajoogan opiskelemisesta osana kuuluisan gurun yhteisöä. Suunnitelmat menevät uusiksi, ja pian Rommi on ostanut pienen majatalo-kahvilan yhdessä kahden muun joogaopiskelijan kanssa kattaakseen opiskelun ja asumisen kulut. Arki on kuitenkin odotettua karumpaa. Vaativat länsimaiset joogaopiskelijat esittävät mitä kummallisempia ruoka- ja majoitustoiveita, ja paikalliset työntekijät löytyvät usein uima-altaan laidalta nukkumasta. Myös paikalliset tavat ja tottumukset vaativat opettelemista. Kaikesta huolimatta arki tarjoaa myös suuria iloja ja elämyksiä.

Kolmen vuoden seikkailu oman kahvila-majatalon, joogaopiskelujen, erilaisten ihmisten, maisemien ja kokemusten keskellä on humoristisesti ja elävästi kirjoitettu matkakirjaksi. Rommin matkustelu ympäri Etelä-Intiaa, henkisyyden etsiminen ja pohtiminen, erilaiset vastoinkäymiset sekä ilahduttavat onnistumiset vievät myös lukijan kiehtovalle matkalle.

Satu Rommi on matkakirjailija, freelancetoimittaja ja astangajoogan opettaja. Hän on kirjoittanut useita kirjoja Intiasta ja Kaakkois-Aasiasta. Uransa aikana Rommi on mm. työskennellyt BBC:n suomenkielisessä toimituksessa Lontoossa, asunut vuosia Intiassa opiskelemassa astangajoogaa ja intialaista filosofiaa ja kiertänyt Kaakkois-Aasiaa joogaa opettamassa. Hänen teoksensa Moottoripyörällä Himalajalle (2011) valittiin Mondon Vuoden matkakirjaksi.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone