Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for ATLETKOST
Isbn: 978-91-8988-732-9
Publisher: Bookea
Category:
Medicine & Health
Accessible since: November 2023

E-book

ATLETKOST

Välkommen till Atletkosten, en revolutionerande näringsfilosofi som definierar vägen till överlägsen hälsa, oavsett om du är elitidrottare, vardagsmotionär eller kämpar med ohälsa. Denna bok representerar en äkta kosthållning som är förenlig med vår evolutionära biologi och vetenskapens senaste framsteg. Här avslöjas de traditionella kosttrendernas falska agenda och introducerar ett paradigmskifte inom kosthållning som förenar kropp, sinne och själ i en harmonisk helhet — för att du ska nå din fulla mänskliga potential.

Författaren bjuder in läsaren till en verklighet där mat inte bara är grundläggande fysiologiskt bränsle, utan även en källa till obegränsad kraft, kognitiv kapacitet och fysisk vitalitet, som utmanar samhällets konventionella syn på tillståndet av hälsa. Genom att utforska detta samspel fördjupar vi vår förståelse för kostens avgörande roll i vår existens och introducerar en ny dimension i vår syn på näring och välbefinnande.

I hjärtat av Atletkost introduceras läsaren även till den fascinerande världen av atletism och atletikens dygder. Denna bok är en hyllning till den inre styrkan och den otroliga förmågan som bor i varje individ. Vi uppnår personlig upprättelse genom att omfamna atletiska principer, som sträcker sig bortom näring och träning; från atletiska värderingar till passion för att bidra till samhället, vilket kommer hjälpa oss att uppnå vår fulla potential och leva ett liv präglat av optimal hälsa, fyllt med mening i varje andetag.

Atletkosten är mer än ett ramverk för kostval; det är en filosofi där näring förenas med mening för att skapa en större helhet. Varje måltid blir en handling av självrespekt, som en del av en större strävan efter autentisk hälsa och att uppfylla personliga aspirationer. Genom att välja Atletkosten, väljer du en väg till meningsfullhet, prestation och ett fulländat liv.

Vi är alla atleter - det är dags att börja äta därefter.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone