Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Mies myytävänä
Isbn: 978-87-2709-315-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery Humour Romance
Accessible since: January 2024

E-book

Mies myytävänä

Riemukas 1940-luvun veijariromaani.

Olli, tavallinen miekkonen, nojailee eräällä Chigago-joen sillalla kaiteeseen ja paheksuu niin Chigagoa kuin koko Yhdysvaltain maata. Rahatonna, ilman ruokaa ja savukkeita täytyy Ollin olla, nälissään ja uuteen maahan kyllästyneenä. Vaan silloin saapuu salaperäinen muukalainen, tummapiirteinen herrasmies, ja hetkessä on Ollista tullut Olav, Töölön herttua ja uljas mies.

Pian Olav liitääkin jo Chigagon avioliittomarkkinoilla, mutta vaimon etsintä ei ole niin yksinkertaista kuin saattaisi luulla. Kun mukaan lisätään aimo annos gangstereita, toinen toistaan rikkaampia naisia ja kommelluksia, joita ei ennalta arvaa, on tämä rennosti ja rempseästi kerrottu veijaritarina mainiota ajanvietettä.

Kirjailija Marton Taiga (1907–1969) oli oikealta nimeltään Martti Erik Hjalmar Löfberg. Taiga tunnetaan suomalaisena seikkailukirjallisuuden ja dekkarigenren taitajana, jonka tuotantoon kuuluu jopa 60 teosta. Kirjailija vältteli julkisuutta mutta jäi historiaan Outsiderin kaltaisena, monipuolisena viihdekirjallisuuden taitajana.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone