Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Före ronden
Isbn: 978-91-8066-214-7
Publisher: Bokförlaget Polaris
Category:
Novels Romance
Accessible since: January 2024

E-book

Före ronden

Zeinab är trött på att prata känslor. Så fort hon träffar en ny kille ska han bara älta allting, och nu har hon fått nog. I vilket fall som helst trivs hon som singel. Men mammans bröllop närmar sig, och Zeinab har lovat att ta med sin kille – som inte existerar – för att hjälpa till med förberedelserna. Hur ska hon hitta en pojkvän, som hon inte ens vill ha, på bara några dagar?

Wilhelms kompisar kan inte sluta tjata om att han borde skaffa sig en flickvän. Men han vill bara fokusera på jobbet. Att arbeta som sjuksköterska är ett krävande arbete, och det sista han vill är att göra ett allvarligt misstag. Och i hans erfarenhet blir tjejer ändå bara besvikna på honom, så han har lovat sig själv att hålla sig undan dem. Det går alldeles utmärkt tills Zeinab kliver in i fikarummet …

Före ronden är en novell i romance-serien Kärlek och kirurgi, och utspelar sig ett och ett halvt år före del ett, Första jouren, där det är Wilhelms vän Gustav som står i centrum. Missa heller inte del två, Andra mötet, där Amir är den som finner kärleken.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone