Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Viha
Isbn: 978-87-2711-104-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: January 2024

E-book

Viha

Tunneälyllään lukijat hurmanneen historioitsija Kati Bergin tutkimukset jatkuvat cozy crime -sarjan neljännessä osassa.

Kesäilta, kuvankaunis huvila – ja laukaus pimeässä. Kati Bergin ja hänen miehensä loma merenrantahuvilassa saa karmean käänteen, kun ammuttu nuori mies raahautuu huvilan pihaan. Järkytyksekseen Kati tunnistaa uhrin Elokapinan aktivistiksi – ja opiskelijakseen yliopistolta.

Selvittääkseen rikoksen Kati yhdistää jälleen voimansa poliisina työskentelevän tyttärensä Millan kanssa. Kati epäilee, että rikoksen takana vaikuttaa ympäristöliikkeeseen kohdistunut vihapuhe, mutta viranomaisten epäilykset kohdistuvatkin yllättäen Katin omaan perheeseen. Samalla Kati ja Milla kipuilevat tahoillaan ympäristökysymysten ja ulkopuolisen paineen ristitulessa.

Eeva Kiviniemen Viha on tunnelmallinen rikosromaani, joka herättää ajatuksia yhteiskunnan vastakkainasettelusta sekä ihmisen vastuusta ilmastokriisin aikakaudella.

Kati Berg tutkii

Historiantutkija Kati Berg ratkoo rikoksia ja lyöttäytyy yhteen poliisiksi opiskelevan tyttärensä Millan kanssa. Leppoisa cozy crime -dekkarisarja sijoittuu Turun tunnelmallisiin maisemiin.

Eeva Kiviniemi on turkulainen toimittaja ja erikoiskirjastonhoitaja. Kiviniemi on mieltynyt Aurajoen rantaan, jonka läheisyyteen hänen Kati Berg tutkii -sarjansa sijoittuu.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone