Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Kolmas aste
Isbn: 978-87-2711-241-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: Johanna Kokko
Length: 7 timmar 17 minuter

Ljudbok

Kolmas aste

Hengästyttävä trilleri on kolmas osa James Pattersonin menestyssarjaa naisista, jotka ratkovat yhdessä kylmäverisiä murhia San Franciscossa.

Pommiräjähdys sytyttää miljardöörin asunnon liekkeihin. Silminnäkijäksi sattuneen komisario Lindsay Boxerin onnistuu pelastaa talosta pieni poika, mutta raunioihin jää kolme ruumista. Palon jäänteistä poliisi löytää julman viestin.

Kolme päivää myöhemmin menestynyt liikemies löydetään murhattuna, ja murhapaikalla on jälleen samankaltainen viesti tappajalta. Lindsay turvautuu jälleen Cindyn, Clairen ja Jillin apuun selvittääkseen syyllisen. Mutta yhdellä naisten murhakerhon jäsenistä on synkkä salaisuus, joka uhkaa heitä kaikkia. Nainen on tietämättään murhaajan seuraava kohde.

Yhdysvaltalainen James Patteron on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana, ja hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson tunnetaan erityisesti rikossarjoistaan Alex Cross ja Naisten murhakerho.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone