Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för SLUTA TÄNKA FÖR MYCKET - övervinn negativa tankemönster, minska stress och lev ett bekymmersfritt liv
Isbn: 978-91-8993-103-9
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: AI Voice
Length: 31 minuter

Ljudbok

SLUTA TÄNKA FÖR MYCKET - övervinn negativa tankemönster, minska stress och lev ett bekymmersfritt liv

av

SLUTA TÄNKA FÖR MYCKET - övervinn negativa tankemönster, minska stress och lev ett bekymmersfritt liv

I denna sammanfattning kommer vi att utforska huvudkoncepten som presenteras i Nick Trentons miljonsäljare "Stop Overthinking". Vi kommer att sammanfatta bokens innehåll för att ge dig en överblick över hur du kan övervinna övertänkande i ditt eget liv. Genom att förstå Trentons strategier och insikter kommer du att kunna bekämpa överdrivet tänkande och uppnå en mer balanserad och fridfull tankeprocess.

Boken hjälper dig att bryta dig ur ditt självpåtagna mentala fängelse, övervinna negativa tankemönster, minska stress och leva ett bekymmersfritt liv.

Detta är en bok som förstår var du har gått igenom, den utmattande situationen du har hamnat i och hur du tappar förståndet i fällan av ångest och stress. Den hyllade författaren Nick Trenton kommer att leda dig genom hindren med detaljerade och beprövade tekniker för att hjälpa dig att koppla om din hjärna, kontrollera dina tankar och ändra dina mentala vanor.

Dessutom kommer boken att ge dig vetenskapliga metoder för att helt förändra ditt sätt att tänka och känna om dig själv, genom att du lär dig att avsluta dina negativa tankemönster.

Det ska nämnas att denna sammanfattning av boken inte har någon anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone