Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Den manliga hemligheten
Isbn: 978-87-2710-664-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Humor
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Den manliga hemligheten

Vad händer egentligen när ett gäng 35-åriga män åker på resa till Kanarieöarna? Och vad händer när en nyskild 43-årig kvinna med celluliter och hemorrojder blir intim med en bra mycket yngre man? Och hur gör man när ungarna vägrar lämna fjärrkontrollen ifrån sig?

Men framför allt; vad är egentligen den manliga hemligheten? Hittas den i ångestkänslan som infinner sig kvällen innan han fyller 40? Ligger den och gömmer sig i tvättstugan? Eller blottas den när han förvandlas till den bäste av skådespelare när han förnekar att han varit otrogen?

I den här samlingen har Lasse Anrell samlat sina bästa funderingar och berättelser om det manliga, kvinnliga och barnsliga. Det är som vanligt djärvt, hemlighetsfullt och hysteriskt kul.

Lasse Anrell, född 1953 i Stockholm, är en svensk författare och journalist. Han har framför allt gjort sig känd som sportjournalist och sportkrönikör och var verksam på Aftonbladet mellan 1979-1992 och mellan 1995-2012. Lasse Anrell har också skrivit kåserier och flera barnböcker.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone