Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Direktören
Isbn: 978-87-2715-194-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Direktören

En tonårig pojke hittas död i Hjo Stadspark en tidig och kylig lördagsmorgon i november. Rykten och spekulationer om orsaken blir snabbt många och skiftande.

Medan vardagslivet i den lilla trästaden Hjo pågår, arbetar polisinspektör Helena Groop intensivt tillsammans med sina kollegor på Hjo polisstation med att utreda vad som hände pojken. Var det självorsakat eller kan det finnas en annan förklaring? Samtidigt försöker Helena hantera de starka känslor som en ny bekantskap ger.

Journalisten Sara Blidh bevakar utredningen av den döde pojken. Hennes efterforskningar leder henne till övertygelsen att svaret på varför han dog är mer komplicerat än vad det först verkade.

Direktören är en spännande mysdeckare om mod, målmedvetenhet, saknad och kärlek. Det är en mörk och stark berättelse, men samtidigt vacker i sin beskrivning av den kraft en ung människa kan uppbringa för sin familjs skull.

Annette Brandelid skriver spännande, trivsamt och oblodigt. Hennes mysdeckarserie utspelar sig i barndomsstaden Hjo, där läsaren får följa utredningar av mystiska dödsfall och andra händelser i en liten, idyllisk småstad där alla känner alla.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone