Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Kuolema soittaa kaislikossa
Isbn: 978-87-2709-325-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Kuolema soittaa kaislikossa

Nostalginen murhamysteeri vie 1940-luvun Suomeen.

Kun arkkivaari Risto Suka saapuu Leppälahden kartanon täyshoitolaan, hänen tulonsa herättää hämmennystä ja kuhinaa. Arkkivaari ei olekaan ikivanha ukko, vaan viehättävä nuori arkistonhoitaja! Mutta miksi Suka on tullut, ja vieläpä kävellen? Menneisyyden haamut eivät jätä rauhaan kartanon omistajia, eversti Wartburgia ja tämän tytärtä Amelieta, armeijasta potkut saanutta Riku Karppia ja tämän hemaisevaa rouvaa Kittyä, eivätkä muitakaan kylän moninaisista asukkaista. 20-luvun alussa, pirtutrokareiden aikaan, nimittäin on tapahtunut murha tai pari, joita ei ole unohdettu vieläkään...

Uudon tulokkaan saapuminen Leppälahden kartanoon herättää henkiin menneisyyden aaveet. Ratkeavatko mysteeriksi jääneet murhat vihdoin?

Kirjailija Marton Taiga (1907–1969) oli oikealta nimeltään Martti Erik Hjalmar Löfberg. Taiga tunnetaan suomalaisena seikkailukirjallisuuden ja dekkarigenren taitajana, jonka tuotantoon kuuluu jopa 60 teosta. Kirjailija vältteli julkisuutta mutta jäi historiaan Outsiderin kaltaisena, monipuolisena viihdekirjallisuuden taitajana.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone