Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Konsten att överleva en semester
Isbn: 978-87-2710-662-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Humor
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Konsten att överleva en semester

Det är sommar och vi får följa med på en rundresa hos släktingar i flintastekarnas Sverige och på en charterresa till Mallorca. En medelålders man med svampig mage, hårig näsa och toppiga bröst är på semester med sina två snorkiga döttrar och vi som läsare får ta del av spektaklet i denna kåserande samling berättelser av Lasse Anrell.

Vi får träffa den galna men vackra svägerskan som lär ut hur man plockar kråkor med tårna och farmodern som är en katastrofalt dålig förlorare i krocket. Vi får också ta del av komplicerade flirtförsök och uppleva pinsamheter, fiaskon och rabalder som så ofta utspelas under de beryktade svenska charterresorna.

Men framför allt får vi som läsare följa med på den dråpliga resa som en pappa gör när hans döttrar träder in i ett nytt ålderslandskap och allt blir plötsligt ett främmande land att försöka navigera igenom.

Lasse Anrell, född 1953 i Stockholm, är en svensk författare och journalist. Han har framför allt gjort sig känd som sportjournalist och sportkrönikör och var verksam på Aftonbladet mellan 1979-1992 och mellan 1995-2012. Lasse Anrell har också skrivit kåserier och flera barnböcker.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone