Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Kihlaus
Isbn: 978-87-2843-241-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi Romance
Accessible since: April 2024

E-book

Kihlaus

Rakkautta, juonia ja mystisia voimia – vangitseva historiallinen sarja jatkuu

Rakel kamppailee ymmärtääkseen, mitä Bergan hänestä haluaa. Tilanne muuttuu entistä vaikeammaksi, kun naapuritilalta saapuu uhkavaatimus. Yhtäkkiä Rakel on mahdottoman valinnan edessä: Hän voi pelastaa perheensä maatilan hylkäämällä unelmansa ja menemällä naimisiin julman ja väkivaltaisen Syverin kanssa tai kieltäytyä ja hyväksyä karut seuraukset.

Kun määräaika lähestyy, salaisuudet paljastuvat ja Rakelin sietokyky on koetuksella. Pystyykö hän pakenemaan toivotonta tulevaisuutta?

Iltaruskon aika

Rakel Ovreid etsii vastauksia salaperäiseen menneisyyteensä ja navigoi rakkauden ja kohtalon myrskyissä vangitsevassa Iltaruskon aika -sarjassa. Historiallinen saaga on täynnä romantiikkaa, juonia ja mystisiä voimia Norjan maagisissa vuonoissa ja revontulien loisteessa. Täysosuma Lucinda Rileyn ja Diana Gabaldonin Outlander-sarjan faneille.

Elisabeth Hammer on norjalainen kirjailija, joka löytää inspiraatiota tarinoihinsa luonnosta, musiikista ja unista sekä lukemalla itse kaikkea fantasiasta rikosromaaneihinLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone