Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Joen tytär
Isbn: 978-87-2843-223-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi Romance
Accessible since: April 2024
Narrator: Tanja Talvensalo
Length: 5 hours 40 minutes

Audiobook

Joen tytär

Henkeäsalpaava historiallinen sarja on tarina rakkaudesta, petoksesta ja poikkeuksellisen vahvasta nuoresta naisesta

Rakel Ovreidin alkuperä on aina ollut mysteeri. Lapsena joelta ajelehtimasta löydetty Rakel varttuu nuoreksi naiseksi rakastavan maanviljelijäpariskunnan ottotyttärenä, mutta vastaamattomat kysymykset omasta taustasta eivät jätä häntä rauhaan.

Kun Rakel kuulee ystävänsä Jennyn ajautuneen vaikeuksiin, hän päättää puuttua asiaan. Samoihin aikoihin kaupunkiin saapuu komea ja raaka muukalainen Ask Bergan, joka väittää olevansa uusi nimismies. Sitten Jenny katoaa, ja Rakel epäilee Berganin liittyvän asiaan jotenkin. Bergan näyttää tietävän jotain myös Rakelin menneisyydestä. Rakel palaa halusta tietää enemmän taustastaan – ja aistii Berganissa vaaran…

Iltaruskon aika

Vangitsevassa Iltaruskon aika -sarjassa nuori Rakel Ovreid etsii vastauksia salaperäiseen menneisyyteensä ja navigoi rakkauden ja kohtalon myrskyissä. Historiallinen saaga on täynnä romantiikkaa, juonia ja mystisiä voimia Norjan maagisissa vuonoissa ja revontulien loisteessa. Täysosuma Lucinda Rileyn sekä Diana Gabaldonin Outlander-sarjan faneille.

Elisabeth Hammer on norjalainen kirjailija, joka löytää inspiraatiota tarinoihinsa luonnosta, musiikista ja unista sekä lukemalla itse kaikkea fantasiasta rikosromaaneihin.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone