Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Ghettokrig
Isbn: 978-91-8031-637-8
Publisher: Bokfabriken
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: May 2024

E-book

Ghettokrig

»Ghettokrig är explosiv och en kompromisslös bladvändare som håller dig fastklistrad. Briljant!«

- Pascal Engman, författare

Leons kamp för att undkomma förorten, skapa en framtid för sig och sin lillebror och bli en äkta Svensson närmar sig sin skoningslösa upplösning.

Ghettokungen Leon Jaziri har fått i uppdrag att skydda AI-forskaren Katalin Vargas. Det är bråttom. Vargas, som håller ett föredrag i Vinterträdgården på Grand Hôtel, befinner sig redan i livsfara. Det vimlar av hemliga agenter och alla är beredda att döda för hennes revolutionerade AI Veritas.

I en annan del av stan ska kriminalkommissarie Margareta "Maggan" Palm och kollegan Fredrik Envall viga sig när de får larm om skottlossning. När Palm får veta att civilministern mördats och att en viss Leon Jaziri försvunnit med den inbjudna AI-forskaren inser hon att smekmånaden är inställd.   

Utan att veta vem som är vän och vem som är fiende flyr Leon med Vargas i släptåg genom Stockholm. Ska de undkomma sina förföljare måste det ske på Leons hemmaplan. Endast i förortsdjungeln har de en chans att överleva - där är Leon kung och hans fiender villebråd.

PRISBELÖNAD SERIE! Ghettoprinsessan vann 2023 års Storytel Awards i kategorin spänning: »Tonsäkert, med humor, oväntade karaktärer och relationer Sammy Jeridi lyckas med konsten att underhålla samtidigt som han aldrig gör avkall på nerven!«Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone