Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Aurinko
Isbn: 978-87-2716-455-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Fantasy & Sci-Fi Humour Romance
Accessible since: June 2024

E-book

Aurinko

Rakkaus, taide, politiikka ja uskonto kietoutuvat yhteen Esa Mäkijärven kiehtovassa romaanissa.

Ahdistunut kirjailija Juhani Nykvist on paennut Roomaan ihaillakseen kuvataiteen mestariteoksia. Roomalaisessa taidegalleriassa hän tapaa yllättäen viehättävän Laura Giacomon. Laura ei ole kuten toiset naiset, ja Juhani huomaa auttamatta rakastuvansa. Samaan aikaan muualla kuitenkin kuohuu.

Suomeen on syntynyt uusi sitrushedelmiä palvova lahko, jonka kasvava fanatismi on vaarassa aiheuttaa kansainvälisen katastrofin. Myös Lauran ja Juhanin rakkaus voi olla vaarassa. Alkaa tapahtumaketju, jonka hullunkuriset, yllätykselliset ja elämän tärkeisiin kysymyksiin pureutuvat käänteet vievät seikkailemaan halki Suomen ja Italian.

Mäkijärven satiirinen tarina vie tutustumaan niin todellisiin kuin fiktiivisiin henkilöihin. Mukana menossa ovat esimerkiksi Silvia Berlusconi ja Eros Ramazotti. Sisäistä tyhjyyttään paeten mitä erilaisemmat ihmiset sukkuloivat ympäri Eurooppaa. Mutta mistä löytyisi todellisen onnellisuuden lähde?

Esa Mäkijärvi (s. 1984) on toimittaja, kriitikko ja monipuolinen kirjailija, joka on kirjoittanut runoja, kaksi romaania ja useita tietokirjoja.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone