Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Omslagsbild för Peilistä katsoo salaisuus
Isbn: 978-87-2713-256-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2024

E-bok

Peilistä katsoo salaisuus

Uusi lääkäri ja salaperäinen potilas panevat Sannan pään pyörälle.

Sanna työskentelee traumapoliklinikalla, jossa kiireestä ja uupumuksesta on tullut arkista. Onneksi osaston lääkärivajetta saapuu pian paikkaamaan Santeri, joka ei ole ollenkaan hullumman näköinen. Paha vain, että Sanna on jo parisuhteessa ja hänen puolisonsa Joona on mustasukkaista sorttia.

Vaikka Sannan työ on tärkeää, on nainen aina tuntenut itsensä vähäpätöiseksi. Osansa tässä on kauniilla ja menestyvällä isosiskolla Violalla, jonka varjoon on ollut helppo jäädä. Erään työvuoronsa aikana Sanna kuitenkin järkyttyy sydänjuuriaan myöten, kun traumapolille kiidätetään verinen nainen, joka näyttää aivan Violalta. Sanna hätääntyy mutta huomaa pian, että nainen ei yhdennäköisyydestä huolimatta ole Viola. Mutta jokin yhteys Sannan isosiskolla ja tuntemattomalla naispotilaalla on... Kuka tämä on? Ja miksi ihmeessä myös Santeri on erikoisen kiinnostunut salaperäisestä potilaasta?

Kirjailija Emma Rannan romanttiset tarinat syntyvät neulomisen ja kirpputorilöytöjen bongailun lomassa. Häntä kiehtovat Suomen kesäiset pikkupaikkakunnat, vehreät metsät sekä vanhat hautausmaat.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone